Farat Chia, të vogla por super të pasura me vlera

Farat Chia janë shumë të vogla, por veçanërisht të çmuara dhe janë të pasura me lëndë ushqyese. Në Salvia janë nxjerrë fara të vogla të cilat në vitet e fundit kanë arritur të fitojnë shumë popullari...

Lëngu i shegës dhe vlerat e tij të shumta

Shega është një ndër frutat që  shëron disa lloje sëmundjesh.  Shumë studime kanë vërtetuar që bëhet fjalë për një nga lengje më shëruese në botë për shkak të ndikimit të dobishëm në sistemin kardiov...

Ena e duhur për të ushqyer fëmijët

Jo rrallë herë, të ushqyerit e fëmijëve ose foshnjave mund të jetë një punë e vështirë. Ju mund të keni provuar metoda nga më të ndryshmet, të cilat nuk kanë dhënë asnjë rezultat. Studimet e fundit k...