E thjeshtë nga jashtë dhe shumë e bukur nga brenda

Shikoni këto foto që dëshmojnë se në një shtëpi e thjeshtë , mund të investohet për të patur një ambjent banimi shumë po shumë të këndshme. Kjo shtëpi në brigjet e Cornwall-it, në Britaninë e Madhe, është ndërtuar në vitin 1680. Një çift i ri e bleu shtëpi dhe pas disa rregullimeve e kthyen atë në një shtëpi moderne, komode, ku ata kanë të gjitha ato për të cilat kanë nevojë

1_1486448863-8407714

2_1486448863-6269221

3_1486448863-4005172

4_1486448863-8150534

5_1486448863-3292454

6_1486448863-2068082

7_1486448863-2246957

8_1486448863-9110756

9_1486448863-302999

10_1486448863-2371047

Pin It