Eshtë e vështirë, por ende mbesojmë tek një botë më e mirë

Ka kaq shumë gjëra të mrekullueshme në botë për të cilat njerëzimi mund të jetë krenar dhe imazhet e mëposhtme ndihmojnë për ta vërtetuar këtë.

Një vajzë e vogël fshin lotët e një njeriu në TV

1

Ata u njohën në aeroport dhe vendosën t’i jepnin njëri-tjetrit një përqafim

2

Një zjarrfikës i vendos maskën e oksigjenit një koteleje të cilën sapo e kishte shpëtuar nga një ndërtesë e djegur

3

Një marins vrapon së bashku me një djalë, i cili mbeti pas grupit të tij në një maratonë

4

Një 84-vjeçare kishte turp të ecte rreth spitalit me këmishë nate, ndaj nipi i saj e mbështeti duke u veshur si ajo

5

Punonjësit e një kompanie pastrimi u veshën në kostume superheronjsh për të argëtuar fëmijët në një spital

6

Një herë në javë, ky djalë ofron qeshje flokësh falas për njerëzit e pastrehë

7

Disa zhytës ndihmuan një bebe balenë pasi kishte humbur

8

Një derr i vogël ngeci në një gardh, dhe e gjithë familja u mblodh për të parë lirimin e tij

9

Një i moshuar ndihmon një djalosh të lidhë kravatën e tij

10

Dikush ka zbuluar një metodë për të ushqyer me qumësht disa këlyshë në të njëjtën kohë

11

Dy burra shpëtojnë një qengj që po mbytja

12

Njerëzit bëhen bashkë për të ndihmuar një grua, këmba e të cilës kishte ngecur në platformën e trenit

13

Ky djalë gjen kohën t’i japë për të pirë një koale të etur

14

Dhe në fund, thjesht një fëmijë që përqafon mikun e tij më të mirë

15

 

Pin It