Një park gjigant në aeroportin e Singaporit

Aeroporti Changi në Singapor është ndër aeroportet që pret dhe përcjell fluksin më të madh të njerëzve për orë.

Ky aeroport do të ketë pamje tjetër në 2019, duke u shndërruar edhe në një zonë turistike.

Bëhet fjalë për ndërtimin e një parku gjigant me pemë, bimë, një ujëvarë e madje edhe kafshë në një hapësirë komplet të mbuluar, ku do të ketë edhe re artificiale.

 

Pin It