ARMO nxjerr 54 prona në ankand për të shlyer borxhet

Kompania ARMO-s është detyruar të hedhë në ankand 54 prona të sajat për të shlyer borxhet ndaj një banke të nivelit të dytë. Ankandi do të zhvillohet me 28 tetor dhe vlera totale e pronave llogaritet...