Energjia elektrike, 1800 punonjës të OSHEE në terren

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, OSHEE, njofton se rreth 1800 punonjës nga 11 drejtoritë rajonale në të gjithë vendin janë angazhuar për monitorimin e situatës së furnizimit me energj...

Dëbora dhe ngricat përfshijnë gjithë territorin

Reshjet e dëborës kanë mbuluar shumicën e territorit të vendit përfshirë zonat bregdetare. Qytetet e Durrësit dhe Kavajës, por edhe Tirana gjatë natës janë përfshirë nga reshjet e dëborës për herë të...

Nis dëbora, situata në akset rrugore kombëtare

Temperaturat e ulëta kanë sjellë reshje dëbore kryesisht në rajonin verior dhe juglindor, por edhe në zona të tjera. Kukësi dhe zonat përreth janë përfshirë nga reshje të dendura dëborë, trashësia e ...