Meksika mendon ta luftojë krimin me ngjyra, ja sesi

Qeveria Meksikane ka menduar një zgjidhje të mirë për reduktimin e dhunës. Të gjithë artistët e rrugës janë ftuar të pikturojnë një mural të madh me qëllim që të reduktohet dhuna në mesin e të rinjve...

Konfliktet dhe dhuna, rekord shpërnguljesh gjatë 2015

Shpërnguljet e njerëzve nga vendet e tyre si pasojë e konflikteve dhe dhunës vendosën rekord gjatë vitit 2015. Sipas të dhënave të Qendrës së Monitorimit të Zhvendosjeve të Brendshme (Internal Displa...