13 përdorime fantastike të limonit

Limoni ka një vend të rëndësishëm në kuzhinë dhe jo vetëm. Më poshtë do të lexoni disa përdorime të tjera të limonit. 1.Ndihmon tretjen Shtoni disa feta limoni në një kanë ujë dhe pijeni çdo mëngjes ...

A po harrojnë fëmijët si mbahet lapsi?

Teknologjitë e reja po e ndryshojnë shumë jetën tonë, sidomos atë të fëmijëve. Në ndryshim nga brezat e kaluar fëmijët e sotëm ndërveprojnë gjithnjë e më tepër me kompjutera ose aparate të tjera dhe ...

Brokoli, mbrojtësi i shëndetit të mirë

  Brokoli është një nga ushqimet e gjelbra që i sjell shumë dobi shëndetit tonë. Vlerat e shumta që mbart i shton arsyet e konsumimit të këtij perimi. Eshtë një nga perimet e gjelbëra më të shën...

Soda ka efekte mahnitëse, ja disa prej tyre

Soda e Bukës përveç përdorimit në kuzhinë, ka edhe përdorime të tjera të shumta. Më poshtë do të lexoni disa nga funksionet e saj. 1.Në kuzhinë Soda është një pastruese shumë efektive. Duke përdorur ...

Vetitë çudibërëse të qumështit të bletës

Qumështi i bletës është një produkt i përdorur gjerësisht në mjekësi për shkak të vetive të tij kuruese.Më poshtë do të gjeni disa nga vetitë e tij : Qumështi i bletës është tonik, energjik, antisept...

Ndikimi i kafes së mëngjesit në shëndetin tuaj

Kafja e mëngjesit është e rëndësishme për një pjesë të njerëzve, por përtej rëndësisë ka një sërë efektesh negative në organizëm. Në rast se e pini esëll, mund të ndodh të keni ndjesi fryrje, të përz...