Landfilli i Fierit, tre fshatra në protestë

Banorët e fshatrave të Fierit vijojnë protestat kundra ndërtimit të landfillit për përpunimin e mbetjeve në fshatin Mbyet. Prej disa ditësh ata protestojnë para Bashkisë së Fierit duke ngritur shqetë...

TAP, faza e parë e shtrimit të tubacioneve Fier-Berat

Në Fier filloi ndërtimi i pjesës tokësore të gazsjellësit transadriatik, që do të kalojë në Shqipëri me një gjatësi prej 215 kilometrash. Kjo shënon dhe fazën e parë të shtrimit të tubacioneve Fier-B...

900 të dënuar përfitojnë nga amnistia

Sot hyn në fuqi ligji i Amnistisë, i miratuar në fund të 2015-ës nga Parlamenti, por i firmosur pak ditë më parë nga Presidenti i Republikës. Nga Aministia përfitojnë 900 të dënuar në vend, përfshirë...