Dënimi i korrupsioni kusht për fonde nga BE

Spastrimi i gjyqësorit dhe politikës nga zyrtarët e korruptuar është kusht për akordimin e fondeve nga Bashkimi Europian për Shqipërinë. BE percakton në një dokument zyrtar të gjitha prioritetet e nd...

Bujqësia, 2.1 mld lekë financime të huaja për 2016

Financimet e huaja për bujqësinë gjatë vitit 2016 arrijnë vleren e 2.1 miliardë lekëve, prej të cilave deri tani janë përdorur 522 milionë lekë. Të dhënat i përkasin raportit të publikuar së fundmi n...