Fundviti, Policia e Shtetit shton kontrollet

  Policia e Shtetit ka shtuar kontrollet në të gjithë vendin gjatë festive të fundvitit. Drejtori i Policisë, Haki Çako, tha se kontrollet synojnë parandalimin e incidenteve dhe aksidenteve gjat...

Spektrum Jetësor – Kanceri i gjirit parandalohet

https://soundcloud.com/spektrum-group/spektrum-jetesor-kanceri-i-gjirit-parandalohet Me të ftuar Linda Zenelaj (kryetare e bordit drejtues të organizatës “Brainstorm”) dhe Doela Rexhepi (...

Kontrollet, 11 të arrestuar për vjedhje energjie

Policia e Shtetit, OSHEE dhe Policia Pyjore zhvilluan kontrolle në të gjithë vendin për të analizuar ecurinë e furnizimit me energji elektrike dhe gjendjen e sipërfaqeve pyjore. Gjithsej 70 grupe të ...