Nishani kthen për rishqyrtim ligjin e mbetjeve

Presidenti i Republikës, Bujar Nishani, ktheu sot ligjin e mbetjeve për rishqyrtim në Kuvend. Ai kërkoi bërjen e disa shtesave dhe ndryshimeve në ligjin “Për menaxhimin e integruar të mbetjeve”, pasi...

Kuvend, sot dekretimi i ministrave

Seanca e sotme plenare, e cila pritet të jetë një betejë debatesh mes palëve pas rikthimit të deputetit Armando Prenga në Kuvend dhe mosmiratimit nga ana e qeverisë të akteve nënligjore të ligjit që ...

Kuvend,  miratohen disa projektligje të rëndësishme

  Kuvendi i Shqipërisë miratoi gjatë javës me shumicë votash, disa projektligje dhe marrëveshje të rëndësishme. Me 71 vota pro, 2 vota kundër dhe 38 abstenime, deputetët miratuan disa ndryshime ...