E ardhmja e makinave është elektrike

Bloomberg New Energy pasi analizoi aktualitetin e makinave që përdoren sot për sot në botë, rezulton se numri i makinave elektrike është mjaft i vogël në krahasim me numrin e përgjithshëm. Por, duke ...

Nëse ju zë makina, veproni kështu !

Udhëtimet janë kënaqësi më vete, hapim horizonte të reja e na merr malli për to. Disa prej nesh e kanë të vështirë t’i shijonë udhëtimet pasi i zë makina. Ka disa  mënyra si ta lehtësojmë këtë ...

6 produktet që e lajnë makinën si në lavazh

Të gjithë e çojmë makinën në lavazh për ta larë, por në fakt ka disa produkte të thjeshta të cilat mund ta lajnë me mirë makinën. Dylli Për t’i dhënë me shume shkëlqim makinës mund te përdorni dyll t...

10 pajisjet që nuk duhet t’ju mungojnë në makinë

Mirëmbajtja e zakonshme ose menaxhimi i emergjencave kur jemi me makinë  është i nevojshëm.  Ja pajisjet që duhen të mbahen me vete. Jeleku reflektues Vazhdojmë me ato që nuk janë të detyrueshme (pas...

Kina do të ndalojë prodhimin e makinave me naftë

Pas Britanisë dhe Francës, edhe Kina planifikon të ndalojë prodhimin dhe shitjen e automjeteve me naftë. Zv.ministri kinez i Industrisë njoftoi se Kina, tregu më i madh i automobilëve në botë ka nisu...

Me këto zakone nuk do t’ju trazojë më makina

  Pushimet mund të jenë terapia më e mirë për këdo, që ndihet i mbingarkuar emocionalisht dhe fizikisht nga rutina e jetës. Udhëtimi detyrimisht na bën të përdorim një ose më shumë mjete transpo...