3 Mars 2017, Dita Botёrore e Dёgjimit

Dita Botёrore e Dёgjimit organizohet çdo vit nё 3 mars nё shumë vende tё botёs dhe ka si qёllim rritjen e ndёrgjegjёsimit dhe promovimin e shёndetit tё dёgjimit. Çdo vit trajtohet një çështje e caktu...

Nis ndarja e mbetjeve që në burim

Bashkia e Tiranës do të nisë projektin e diferencimit të mbetjeve që në burim. Kompania italo-shqipare ECO Tirana do të vendosë infrastrukturën e posaçme si dhe do të nisë një fushatë të gjerë ndërgj...

Spektrum Jetësor – Një Kromozom Ekstra

Në kuadër të muajit tetor i cili njihet si muaji i ndërgjegjësimit ndaj sindromës doën, ne do të flasim për veçanësitë e një kromozomi më shumë, rëndësinë e terapive që duhen ndjekur që në moshë të h...

Sot Dita Botërore e Efiçencës së Energjisë

5 marsi njihet si Dita Botërore e Efiçences së energjisë, ndaj aktorë të ndryshëm të fushës u bëjnë apel popullatës për ndërgjegjësim dhe ndërgjegjësim për përdorimin e burimeve alternative të Energj...