Provimet e klasave të 9-ta nisin më 11 qershor

Më 11 qershor, nxënësit e shkollave 9-vjeçare do t’i nënshtrohen provimit të gjuhës së huaj, pjesë e tre provimeve kombëtare. Kështu, Lënda Gjuhë e huaj do të zhvillohet më 11 qershor 2018, Lënda Gju...

Një penë, mund të ndryshojë botën!

“Një libër, një penë, një fëmijë e një mësues mund të ndryshojnë gjithë botën! Arsimimi është zgjidhja më e mirë e problemeve.” -Malala Yousafzai  

Kur tre mollë bëjnë katër…

Mësuesja e pyeti nxënësin e klasës se parë: Nese të jap një mollë dhe një mollë dhe një mollë, sa mollë do të kesh ti? Nxënësi u përgjigj me vëndosmëri: do kem 4 mollë mësuese. Mësuesja e përseriti e...

Nikolla: Më shumë vëmendje ndaj rolit të mësuesit

Këtë vit shkollor Ministria e Arsimit dhe e Sportit do i kushtojë më shumë vëmendje mësuesve, për të vlerësuar punën e përditshme të tyre. Gjatë një vizitë në shkollën 9-vjeçare “Avni Rustemi” në Tir...