8 Dhjetori, Dita Kombëtare e Rinisë

8 Dhjetori shënon Ditën Kombëtare të Rinisë, në nder të studentëve që u bënë iniciatorë të rënies së komunizmit dhe lindjes së demokracisë. Me shprehjen “E duam Shqipërinë si gjithë Europa”, një grup...

Studentja daneze realizon puzzle-in më të madh në botë

Një studente daneze në rrjetin Reddit si ‘’manne0708’’ ka arritur të realizojë puzzle-in më të madh në botë me përmasa 6.80 metra dhe 1.92 metra. Ajo arriti të bashkoi 40,320 pjesë formuese, nga sken...

Nis viti akademik për më shumë se 120 mijë studentë

Mbi 120 mijë studentë në qytete dhe universitete të ndryshme të vendit kanë nisur sot vitin e ri akademik 2016-2017. Nga këta rreth 11 mijë studiojnë në Universitetin e Tiranës. Në këtë ditë të parë ...