Twitter shton numrin e karaktereve për postimet

Twitter ka rritur numrin e karaktereve të lejuara në postimet e tij, me qëllim që të lejojë përdoruesit që të shprehen më lehtësisht. “Një ndryshim i vogël, por një hap i madh për ne. 140 karakteret ...

Twitter vjen me një pamje të re

“Më i lehtë, i shpejtë dhe lehtësisht i përdorshëm”. Me këtë fjalë Twitter publikon pamjen e re të platformës. Mes risive kryesore është menuja e re e lundrimit dhe më pak skeda në pjesën e poshtme t...

Twitter zgjeron platformën e trasmetimeve live

Sipas faqes The Information twitter po përgatitet për të hapur një platformë direkte për kompanitë mediatike. Kompanitë mund të bëjnë video direkte në Twitter pa qënë nevoja të kalojnë në Periscope, ...

Twitter vjen me stickers dhe emoji

Twitter lançon stickers, një tipar i ri që lejon të përdorim simbole ose vizatime të vogla të stilit emoji. Twitter javën e ardhshme, do të pajiset me qindra emoji të cilat do të mund t’i ngjitni në ...

Twitteri ndryshon paraqitjen e mesazheve

Rrjeti social, Twitter po  ndryshon mënyrën e paraqitjes së mesazheve. Tashmë Twitter do të lejojë që në krye të faqes të dalin mesazhet e njerëzve me të cilët është lidhur përdoruesi, pastaj të shfa...