Po ti e dije se koha i mat njerëzit…

Po ti e dije se koha i mat njerëzit Me metrin e pritjes, me gjurma durimi Ashtu si prindi mat tek muri i dhomës Pas dere, rritjen e fëmijes. Alban Bala

Tre muajt e mirë po afrojnë, si t’i shfrytëzojmë?

  Natën që lidh ditën e 28 dhe të 29 të marsit hyn muaji i shtatë i kalendarit hënor, Rexhebi, i cili pasohet nga muaji Shaban, i quajtur njëkohësisht “Shehrullah el-Muadham” (Muaji Madhështor i...

Buxheti 2017, pagat rriten sipas meritës

Strategjia për reformën në administratën publike për vitin 2017 planifikon rritjen e pagave në mënyrë të diferencuar dhe jo në bllok. Rreth 110 mijë punonjës të administrates do të përfitojnë rritje ...

Drejtësia, ILDKP heton çdo pasuri të fituar pas 1992

Inspektoriati i Lartë i Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive do të hetojë pasuritë e gjyqtarëve dhe prokurorëve duke filluar që nga viti 1992. ILDKP do të verifikojë dokumentacionin e njerëzve të dr...

Projektligji i ri, testim psiko-emocional për mësuesit

Më shumë se 34 mijë e 600 punonjës të arsimit do i nënshtrohen një testimi psiko-emocional për të mbajtur vendin e punës. Mësuesit e arsimit parashkollor, të arsimit fillor dhe të arsimit të mesëm do...