Facebook Messenger parakalon WhatsApp-in

WhatsApp mund të jetë duke humbur kurorën si aplikacioni më popullor i mesazheve, sipas një njoftimi të fundit nga Facebook Messenger. Messenger konfirmoi këtë javë se ka 1.2 miliardë përdorues aktiv...

WhatsAp prezanton opsionin e ri për bizneset

WhatsApp tashmë  do t’i lejojë bizneset që të komunikojnë drejtpërdrejt me konsumatorët. Ky shërbim po testohet nga Whatsapp dhe nëse rezulton i sukseshëm, kjo gjë do ti sillte aplikacionit një rritj...

WhatsApp në Android shton imazhet e animuara GIF

  WhatsApp ka sjellë përditësimin më të ri, atë të formatit GIF, duke iu mundësuar përdoruesve të dërgojnë imazhe të tilla pa dalë nga aplikacioni. Në Maj të 2016-tës WhatsApp solli mbështetjen për i...

WhatsApp-i tani mundëson edhe videotelefonata

WhatsApp vjen me një tjetër risi, atë të videotelefonatave. Ky përditësim do të jetë në shërbim të të gjithë përdoruesve të Android, iPhone dhe Windows Phone. Për ta përdorur këtë risi të re, mjafton...

WhatsApp shton opsionin për imazhet GIF në iOS

Përditësimi i fundit i aplikacionit WhatsApp ka shtuar zyrtarisht mundësinë e dërgimit të imazheve të animuara, GIF . GIF janë imazhe të animuara pa zë të cilat përdoren për të shprehur reagime të nd...

WhatsApp “kopjon” nga Snapchat

Versioni i ri i Whatsapp i vlefshëm përmes përditësimet në ‘store’ është lëvizja e fundit e Facebook për të kopjuar disa nga rivalët e tij. Këto përditësime përfshijnë redaktim dhe shkrim në foto. Gj...

Tashmë nuk ju duhet të shkruani më në WhatsApp

  Tashmë me Google App mund të dërgosh mesazhe WhatsApp nga pajisjet Android me një komandë zanore. Por për të përftuar këtë opsion duhet përditësuar aplikacioni në versionin më të fundit. Lajmi ësht...

WhatsApp, nuk do të jetë më me pagesë

  WhatsApp është një nga shërbimet më të përhapura për mesazhe, dhe si duket do të përhapet edhe më shumë në muajt në vazhdim, pasi ka vendosur të mos jetë më me pagesë. Deri tani, WhatsApp ka q...