Euralius: në Shqipëri ka disa gjyqtarë të shthurur

Ministri i Drejtësisë Ylli Manjani i ka bërë thirrje gjyqtarëve të vendit që të që të tregohen të ndërgjegjshëm për vendimet që marrim pasi shqiptarët kërkojnë të integrohen në BE, dhe vendi nuk mund...