Teatrin Kombëtar pret “Adami dhe Eva”

adami

Sonte ora 19:00  në skenën e Teatrit Kombëtar, trupa e teatrit nga Mali i Zi prezanton dramen  “Adami dhe Eva”, të autorit  Miroslav  Krleža, me regji të Slobodan Milatović. Kjo dramë trajton marrëdhenien midis femrës dhe mashkullit, një vepër e ndarë në tri pjesë të veçanta. Pjesa e parë, zhvillohet në një dhomë hoteli, ku po ndodh ndarja e dhimbshme e një çifti. Pjesa e dytë e dramës, na rrëfen  dy personazhet të ndarë nga njëri -tjetri. Në pjesën e tretë, burri dhe gruaja takohen në botën e nëndheshme.

Pin It