“Teatrit Metropol” së shpejti me një pamje të re

Bashkia e Tiranës ka nisur projektin e rikonstruksionit të teatrit te Metropolit.  Investimi në këtë godinë ishte bërë i domosdoshëm, jo vetëm për shkak të rrënimit ndër vite, por edhe për t’iu përgj...

Teatrin Kombëtar pret “Adami dhe Eva”

Sonte ora 19:00  në skenën e Teatrit Kombëtar, trupa e teatrit nga Mali i Zi prezanton dramen  “Adami dhe Eva”, të autorit  Miroslav  Krleža, me regji të Slobodan Milatović. Kjo dramë trajton marrëdh...