Pensionet italiane per emigrantet si e trajton ligji te drejten e tyre

Folëm për pensionet italiane per emigrantet dhe si e trajton ligji te drejten ne kete fushe, cfare te drejtash kane emigrantet dhe mundesia qe kane ata per tu informuar prane zyres sone Patronato Inas Cisl Albania “. Kjo zyre e hapur prej disa vitesh ne Tirane ju mundeson jo vetem informim , por edhe asistence e ndjekje e gjithe procedures deri ne perfitimim e plote te pensionit nga Italia.
Me ndihmën e zyrës shqiptare të patronatit italian, të moshuarit shqiptarë po marrin pension në bazë të kontributeve të derdhura në Itali. Drejtuesja e këtij patronati, Beskida Aliaj, tregon se kush ka të drejtën e këtij pensioni e si duhet të veprojnë për ta përfituar.

https://soundcloud.com/spektrum-group/pensionet-italiane-per

Pin It