Ligji i ri afron arsimin profesional me biznesin

Kuvendi po shqyrton një projektligj të ri për arsimin dhe formimin profesional (AFP), i cili synon modernizimin e këtij sistemi arsimor përmes ndërthurjes së teorisë dhe praktikës. Projektligji i jep...