Dëshmia e penalitetit, shërbim i shtuar në e-Albania

Portali e-Albania është një risi sa e nevojshme aq edhe efektive për të gjithë ne. Ndër dhjetëra shërbime online të vëna në dispozicion të qytetarëve tashmë është shtuar edhe shërbimi i dëshmisë së p...

Reduktimi i qeseve plastike, nuk do të jepen më falas

Qeset plastike në markete e pika shitjesh nuk do të jepen më falas, por do të shiten bashkëe me produktet. Qëllimi i kësaj mase është reduktimi i përsorimit të qeseve plastike për të mbrojtur shëndet...

Proteza falas për pacientët e Nerurokirurgjisë, QSUT

Spitali Universitar i Traumës prej dy javësh ofron proteza falas për pacientët me dëmtime të shtyllës kurrizore. Që prej nisjes së këtij shërbimi janë realizuar pesë ndërhyrjet e para. Shefi i Depart...

WhatsApp, nuk do të jetë më me pagesë

  WhatsApp është një nga shërbimet më të përhapura për mesazhe, dhe si duket do të përhapet edhe më shumë në muajt në vazhdim, pasi ka vendosur të mos jetë më me pagesë. Deri tani, WhatsApp ka q...