Nëse bebi qan pa arsye, kontrolloni gishtat e këmbeve

Shumë prindër fillojnë të shqetësohen kur fëmija e tyre nuk pushon së qari pa asnjë arsye. E kanë ushqyer mirë dhe duket i shëndetshëm, por sërish nuk mund ta qetësojnë. Këta prindër nuk janë në dije...

Dobitë e bostanit për shëndetin tonë

Stina e verës shquhet për larmishmërinë e frutave dhe perimeve. Temperaturat e larta e bëjnë të domosdoshëm konsumimin e frutave, që përveç freskisë dhe shijes së mrekullueshme plotësojnë nevojat ton...

Truku i vogël për flokë të shëndetshëm e pa zbokth

Me ndryshimin e stinës, natyrshëm përballemi me probleme shëndetësore si alergjitë, virozat e ndryshme si dhe rënia e flokëve. Flokët janë një element i rëndësishëm i pamjes së jashtme dhe  i estetik...

Soda ka efekte mahnitëse, ja disa prej tyre

Soda e Bukës përveç përdorimit në kuzhinë, ka edhe përdorime të tjera të shumta. Më poshtë do të lexoni disa nga funksionet e saj. 1.Në kuzhinë Soda është një pastruese shumë efektive. Duke përdorur ...

Lëng qepe kundër rënies së flokëve

Për të shmangur rënien e flokëve ju vjen në ndihmë qepa e kuqe. Një nga mënyrat natyrale për të limituar rënien e flokëve është lëngu i qepës, i cili zhduk edhe zbokthin, infeksionet mykotike dhe tha...

Uthulla e mollës ‘ilaçi i mrekullive’

Shumë e quajnë uthullën e mollës “ilaçi mrekullive”. Njihet për shumë të mira shëndetësore dhe jo vetëm. Më poshtë do të gjeni disa nga benefitet e saj. Ndihmon në pastrimin dhe zbardhjen e dhëmbëve ...