Rruga e Kombit, koncesioni në fund të qershorit

Në fund të muajit qershor pritet të vendoset fati i koncensionit të mirëmbajtjes së Rrugës së Kombit. Burime zyrtare të Ministrisë së Transportit dhe Industrisë bëjnë të ditur se vendimi përfundimtar...

Kritere të reja për koncesionet

Koncesionet e reja me partneritet publik-privat do të rregullohen më me kujdes. Ligji i ri parashikon detajet dhe procedurën që duhet ndjekur për t’u firmosur kontratat. Sipas ligjit komisioni i konc...

Bankers: Shitja tek kinezët mbyllet më 31 maj

Bankers Petroleum Ltd, kompania që shfrytëzon zonën naftëmbajtëse në Patos Marinëz nëpërmjet një marrëveshje koncesionare me qeverinë shqiptare njoftoi se marrëveshja e shitjes tek kinezët, e Geo Jad...