Agrobiznesi, panair ndërkombëtar në Prishtinë

Agrobiznesi shqiptar po merr pjesë këto ditë në Panairin Ndërkombëtar të Agrobiznesit dhe Ushqimit në Prishtinë. Sipërmarrësit shqiptarë në këtë panair synojnë të shkëmbejnë eksperiencat me vendet e ...

Trepça, replikat Rama – Vuçiç në Forumin e Sigurisë

Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama dhe ai i Serbisë Aleksandër Vuçiç kanë shkëmbyer disa replica gjatë Forumit të Sigurisë për “të ardhmen e marrëdhënieve shqiptaro-serbe”. Mes çështjeve që ngjallën ...

Kosova bëhet anëtare e Asamblesë Parlamentare të KiE

Kosova është zyrtarisht anëtare e Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Europës. Duke filluar nga janari i vitit 2017 Kosova do të marrë pjesë në seancat e asamblesë parlamentare me një delegacion t...