Sot Dita Botërore e Efiçencës së Energjisë

5 marsi njihet si Dita Botërore e Efiçences së energjisë, ndaj aktorë të ndryshëm të fushës u bëjnë apel popullatës për ndërgjegjësim dhe ndërgjegjësim për përdorimin e burimeve alternative të Energj...

35 borxhlinjtë e këqinj, vendimi i BSH muajin tjetër

Në fund të marsit 2016 Banka e Shqipërisë do të hartojë një plan të detajuar për trajtimin e 35 mbajtësve më të mëdhenj të kredive të këqija. Të dhënat zyrtare tregojnë se 35 kompanitë në fjalë, emra...

Mini-iPhone prezantohet në mars

“Mini-iPhone pritet që të prezantohet në mars të këtij viti dhe do të quhet “iPhone 5se”. Prapashtesa ‘se’ tek iPhone 5 nënkupton ‘special edition’, që do të thotë se telefoni do të jetë një version ...