Presidenti Nishani në Samitin e 7-të të Bosforit

Presidenti i Republikës, Bujar Nishani, do të marrë pjesë në Samitin e Shtatë të Bosforit, që do të zhvillohet në Stamboll në datat 29 nëntor-1 dhjetor. Në samit do të marrin pjesë rreth 7.500 biznes...

Nishani për buxhetin e Mbrojtjes: I pamjaftueshëm

Letra e Presidentit Nishani për buxhetit e vitit 2017 për Ministrinë e Mbrojtjes Kam ndjekur në vijimësi diskutimet rreth projekt-buxhetit të vitit 2017. Diskutimin e projekt-buxhetit e vlerësoj si n...

Nishani kthen në Kuvend ligjin për Dhomat e Tregtisë

Presidenti Bujar Nishani ktheu për rishqyrtim në Kuvend ligjin për Dhomat e Tregtisë, me argumentin se ky ligj shkel nenin 46 të Kushtetutës. Ligji në fjalë detyron të gjithë personat fizikë dhe juri...

Nishani kthen për rishqyrtim ligjin e mbetjeve

Presidenti i Republikës, Bujar Nishani, ktheu sot ligjin e mbetjeve për rishqyrtim në Kuvend. Ai kërkoi bërjen e disa shtesave dhe ndryshimeve në ligjin “Për menaxhimin e integruar të mbetjeve”, pasi...