Tetori i fotografuar…plot jete, ngjyra e ndjesi !

Çdo muaj ka bukurinë  e tij, përmbledhur kjo me shndrrimin e natyrës, me dukuri të ndryshme , gjendjet tona emocionale e shumëçka tjetër. Fotot e mëpostme tregojnë momente nga ky tetor që lëme pas so...

Parku 1 miliard paund, Kina ndërton një mrekulli!

Pamje të pabesueshme të një parku në Kinë me vlerë 1 miliardë paund, ende në ndërtim, janë shpërndarë së fundmi. Parku i jashtëzakonshëm është duke u ndërtuar në provincën Guizhou dhe faza e parë pri...

Qytetet ku pushimet vjeshtore jane shumë të bukura!

Kush tha që pushimet janë vetëm në verë dhe vetëm për plazhin?! Ata që i provojnë në kohën e vjeshtës, e kuptojnë më mirë fjalën “pushime”. Janë të shumta vizitat që mund të bëni gjatë vjeshtës, për ...

Apliko për ‘punën ëndërr’

Një punë ëndërr është duke u reklamuar, e cila i ofron një punonjësi me fat mundësinë për t’u paguar për të udhëtuar në botë për një vit dhe për të parë 52 vende të mrekullueshme. Çdo vit, The New Yo...

Një orë më pak dritë, të dielën ndryshon ora

Ndryshimi i orës do të ndodh të dielën e fundit të tetorit. Në datën 29 tetor akrepat e orës do të spostohen me 60 minuta mbrapa, duke na lejuar kështu që të flemë një orë më shumë. Lëvizja e akrepav...

Art që ‘mbillet’ në orizoret e Japonisë

Në Inadake ndodhen orizoret më antike të vendit dhe për ta festuar fshati krijoi një ceremoni unike në botë të orizoreve që shndërrohen në vepra të mëdha artistike me anë të një teknike të quajtur Ta...