Maqedonia e Veriut anëtarësohet në NATO

Gjatë një ceremonie të zhvilluar sot në Bruksel nën udhëheqjen e Sekretarit të Përgjithshëm të aleancës, Jens Stoltenberg, u firmos marrëveshja e Protokollit për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut n...

BE mbështet reformat në Shqipëri me 90 mln euro

Bashkimi Europian do të mbështesë Shqipërinë në rrugën drejt anëtarësimit në BE me një fond prej 90 milionë eurosh. Fondi do të përdoret në programin për luftën kundër korrupsionit dhe për realizimin...

Nishani kthen në Kuvend ligjin për Dhomat e Tregtisë

Presidenti Bujar Nishani ktheu për rishqyrtim në Kuvend ligjin për Dhomat e Tregtisë, me argumentin se ky ligj shkel nenin 46 të Kushtetutës. Ligji në fjalë detyron të gjithë personat fizikë dhe juri...