Njihni Gitanjali Rao, shkencëtaren 11 vjeçare

Gitanjali Rao është vetëm 11 vjeç dhe ka marrë çmimin si shkencëtarja më e re e Amerikës.  Shpikja e saj ishte fenomenale: një mënyrë të lirë dhe të shpejtë për të diktuar ujin e ndotur me plumb. Git...