Amnistia, Manjani: Duhet një zgjidhje më eficente

Ministri i Drejtësisë, Ylli Manjani, shpreh dyshimet e tij për efikasitetin e amnistisë. Sipas tij amnistia nuk është një zgjidhje afatgjatë, prandaj duhet ndryshuar mënyra e ndjekjes penale në tërës...

Manjani: Presim hapjen e negociatave nga KE

Qeveria shqiptare është optimiste për marrjen së shpejti të rekomandimit për hapjen e negociatave nga Komisioni Europian. Ministri i Drejtësisë, Ylli Manjani, tha se reforma në drejtësi dhe ligji i p...