Nis dëbora, situata në akset rrugore kombëtare

Temperaturat e ulëta kanë sjellë reshje dëbore kryesisht në rajonin verior dhe juglindor, por edhe në zona të tjera. Kukësi dhe zonat përreth janë përfshirë nga reshje të dendura dëborë, trashësia e ...

Gripi i shpendëve, MB takim me bizneset e pularive

Ministria e Bujqësisë mblodhi industrialistët e rritjes së pulave në vend në një takim të posaçëm për marrjen e masave ndaj gripit të shpendëve që është shfaqur së fundmi në Europë. Zv.Ministri Roni ...

Dervishaj: Porti i Durrësit në gatishmëri të plotë

Situata në Portin e Durrësit paraqitet nën kontroll. Ministri i Transportit dhe Infrastrukturës, Sokol Dervishaj, ka kërkuar angazhimin e të gjitha strukturave të Portit për të menaxhuar reshjet e de...