Procesi i Vettingut, hapat dhe kriteret

Procesi i rivlerësimit të 800 gjyqtarëve dhe prokurorëve, i njohur si Vetting-u, do të kryhet bazuar tek tre kritere: vlerësimi i pasurisë, kontrolli i figurës dhe vlerësimi i aftësive profesionale. ...

Shikimi juaj përmirësohet me këto ushqime

Shikimi përbën një nga shqisat kryesore të njeriut. Nëse nuk e keni ditur deri tani mësoni se edhe ushqimet ndikojnë në mprehtësinë e syve. Për të patur sy sa më të shëndetshëm është mirë të konsumon...

Studim: Veza ju mbron nga goditjet në tru

Veza është një burim proteinash dhe vitaminash e cila këshillohet shumë që të konsumohet. Një studim i ri sëfundmi ka zbuluar se një vezë në ditë mund të ndihmojë në uljen e rrezikut të goditjes në t...

Kosova miraton rezolutën për mbrojtjen e UÇK-së

Kuvendi i Kosovës miratoi rezolutën për mbrojtjen e vlerave të luftës së UÇK­së. Rezoluta parashikon miratimin e Ligjin për mbrojtjen e vlerave të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës dhe luftës së saj për...