Vlorë, Prokuroria sekuestron tokën me dokumente fals

Prokuroria e Vlorës ka sekuestruar rreth 950 mijë metra katrorë tokë kullotë dhe pyll në zonën e fshatit Peshkëpi, pasi dyshohet se është përfituar me dokumente të falsifikuara. Gjykata e Vlorës i ci...

Llalla ristrukturon Njësisë Task-Force, Osmani në krye

Prokurori Gentian Osmani  do të jetë sërish në krye të  Njësisë Task-Force  pranë krimeve të Rënda, strukturë që e ka drejtuar deri në shtator të 2015. Ndërsa prokurorët që u komanduan pranë kësaj nj...