MZHETTS, 6.2 mld lekë ndihmë shtetërore gjatë 2015

Ndihma Shtetërore e dhënë për sektorë të ndryshëm gjatë vitit 2015 është 6.2 miliard lekë. Të dhënat u bënë të ditura nga ministrja e Zhvillimit Ekonomik, Turizmit, Tregtisë dhe Sipërmarrjes, Milva E...

Punësimi, më shumë se 3500 vende të lira pune

Shërbimi Kombëtar i Punësimit njofton se janë 3.567 vende të lira pune të shpërndara në 65 qytete të ndryshme. Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë online, duke u drejtuar tek faqja zyrtare e Sh...

Punësimi i PAK, hiqet pagesa e aftësisë së kufizuar

Ministria e Mirëqenies Sociale në bashkëpunim me Bankën Botërore do të ndryshojë skemën e vlerësimit për personat me aftësi të kufizuara, të cilët përfitojnë pagesë. Tanimë vlerësimi për këta persona...

Punësimi, DAP nis rekrutimin e të rinjve studentë

Administrata  ka 1000 vende vakante dhe punësimi i tyre do të kryhet nëpërmjet procedurave të DAP, nëpërmjet aplikimeve online dhe testimeve. Ministrja për Inovacionin dhe Administratën Publike Milen...

Punësimi i mësuesve, merret parasysh dosja e kandidatit

Mësuesit do të punësohen jo vetëm me kontrata të rregullta por edhe me kontrata të përkohshme në bazë të nevojave që do të kenë shkollat. Drejtoresha e Drejtorisë Arsimore Tiranë Arjola Byzyka, thotë...