Paga minimale rritet në 240 mije lekë

Këshilli i Ministrave pritet të miratojë këtë të mërkurë rritjen e pagës minimale nga 22 mijë lekë, që është aktualisht, në 24 mijë lekë. Aplikimi i pagës minimale për efekt të kontributeve të Siguri...

Mësuesit, 35% rritje për pagat minimale

Gjatë një takimi me mësues në qytetin e Beratit, kryeministri Edi Rama konfirmoi rritje e pagave me 10% dhe shoti se kjo rritje do të jetë më e lartë për rrogat pranë fashës minimale, duke arritur në...

100 mln dollarë për rritje pagash e pensionesh

Të ardhurat për pensionistët dhe të punësuarit pritet të rriten nga 500 deri në 10 mijë lekë. Qeveria ka gati vendimin për rritjen e pagave dhe pensioneve, i cili ka marrë tashmë edhe miratimin e Fon...

Raporti – Biznesi beson tek ekonomia, konsumatori jo

Treguesi i besimit të bizneseve është rritur me 8.5% gjatë tremujorit të tretë të vitit 2016, ndërsa besimi i konsumatorëve ra me 0.5%. Të dhënat e Bankës së Shqipërisë tregojnë se besimi i biznesit ...