Nesër shansi fundit për maturantet

Nesër do të jetë mundësia e fundit e për maturantët për të aplikuar në një program në universitet. Ministria e Arsimit i ka bërë thirje të gjithë maturantëve që nesër të bëjnë zgjedhjen e fundit. Njo...

Gjuha shqipe edhe në klasat e 10-ta

Klasat e dhjeta do ti rikthehen këtë vit mësimit të gjuhës shqipe të veçuar nga letërsia. Ky ndryshim sipas Anila Ferizajt  përgjegjëses së sektorit të diasporës dhe minoriteteve në MAS ka ardhur si ...