Komunikimi mësues-prindër tani edhe online

Prindërit do të njihen online me rezultatet e fëmijëve të tyre në shkolla, po ashtu edhe për mungesat. Fal teknologjisë, mësuesit do të japin informacione në kohë reale për zhvillimet në orët e mësim...

Institucionet publike, ulen tarifat e kopshteve

Vendimi i Këshillit Bashkiak i miratuar në datën 30 dhjetor, parashikon uljen e tarifës për ushim si për kopshtet dhe për çerdhet. Për një fëmijë në kopësht tarifa ditore për ushim nga 180 lekë do të...