Kryetari i KMSH: Mallkuar qoftë terrori!

Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, Skender Bruçaj ka reaguar pas sulmeve terroriste të ndodhura në Bruksel, ku kanë humbur jetën dhjetra persona e shumë të tjerë janë plagosur. Përmes kët...

8 Mars, “Jo mëshirë, fisnikëri!”

Nga Vora drejt Tiranës, çdo mëngjes herët ajo zonjë fisnike në thjeshtësinë e saj, paraqitet në vendin e saj të punës. Nuk ka mure, tavolinë apo karrige… mjafton muri i betontë, qielli, qeset m...

Parkimi me pagesë, ja rrugët ku aplikohet

Rruga ‘Gjin Bue Shpata”, pranë stadiumit “Dinamo”, dhe Bulevardi Deshmoret e Kombit jane dy rrugët e para në të cilat do të  aplikohet parkimi publik me pagesë nga Bashkia e Tiranës. Çdo qytetar që n...