Kreditë e buta, kriteret për të përfituar

Rreth 1000 qytetarë të Tiranës do të mund të përfitojnë nga programi për kreditë e buta, pas miratimit të tij në mbledhjen e ardhshme të Këshillit Bashkiak. Këta qytetarë, të cilët kanë aplikuar për ...

Tirana me qendër strehimi të përhershme

Tirana do të ketë një qendër strehimi të përhershme për personat e pastrehë në rrugët e kryeqytetit. Bashkia e Tiranës vendosi të kthejë një nga qendrat sociale, të përdorura gjatë situatës emergjent...

Maratona e Tiranës, itinerari dhe rrugët e bllokuara

Nënkryetari i bashkisë së Tiranës, Andi Seferi, u bëri sot apel qytetarëve të shmangin lëvizjen me makina ditën e nesërme. Ai njoftoi mediat se bashkia ka vënë në dispozicion 750 punonjës për mbarëva...