Majat shqiptare ofrojnë borë edhe në pranverë

Për të gjithë ju që doni ta provoni për herë të fundit borën e këtij viti ka një mundësi akoma. Turizmi i borës në majat më të larta të maleve tona nuk është mbyllur akoma. Majat e maleve rreth Parku...

VISARE SHQIPTARE – TURIZMI MALOR NË TOMORR

Ishim në studion e “Visare Shqiptare” me Blerina Ago, ku folëm për dimrin në malin e Tomorrit. Dëbora e parë ka rënë, turizmi dimëror ka nisur dhe ishte koha e duhur për të folur dhe udhëtuar në këtë...

Prespa edhe si një atraksion për turizmin spelologjik

Turizmi historik dhe ai spelologjik tashmë janë kthyer në turizmin e kohës edhe në Shqipëri. Shumë kuriozee të antikitetit, vendas apo të huaj, drejtohen në ato vende ku datojnë gjurmë të historisë. ...

VISARE SHQIPTARE – GUIDAT TURISTIKE SHQIPTARE

Në ‘Visare Shqiptare’ këtë javë folëm për guidat turistike shqiptare. I ftuari jonë Artion Zotkaj, një njohës i mirë i tyre na solli në studio shpjegimet e duhura se çfarë është një guidë, çfarë përm...