Sektori agro-ushqimor, rikthim tek produktet vendase

Sektori agro-ushqimor në Shqipëri po i drejtohet gjithnjë e më shumë prodhimeve të traditës vendase. Konsumatorët vendas dhe të huaj po i drejtohen gjithnjë e më shumë blerjes së produkteve vendase. ...

Braktisja e foshnjave, shkaqet jo vetëm ekonomike

Braktisja e foshnjave të sapolindura në maternitet është një problematikë e vazhdueshme, ndësa shkaqet janë të ndryshme. Gjatë muajit të parë të vitit 2017 në maternitetin “Mbretëresha Geraldinë” jan...

MZHETTS, 6.2 mld lekë ndihmë shtetërore gjatë 2015

Ndihma Shtetërore e dhënë për sektorë të ndryshëm gjatë vitit 2015 është 6.2 miliard lekë. Të dhënat u bënë të ditura nga ministrja e Zhvillimit Ekonomik, Turizmit, Tregtisë dhe Sipërmarrjes, Milva E...