Dosjet, votohen kandidaturat për komisionin e posaçëm

Komisioni i Ligjeve votoi sot kandidaturat për anëtarë të komisionit për hapjen e dosjeve të ish-Sigurimit të Shtetit. Mes kandidatëve të propozuar ka edhe anëtarë të shoqatave të të përndjekurve pol...

Vettingu, vijon mbledhja e Komisionit

Komentet e e EURALIUS mbi opinionin e PD për ligjin e vettingut po prezantohen sot në Komsionin e Posaçëm të Reformës në Drejtësi. Në këtë mbledhje, ekspertët e EURALIUS do të japin rekomandimet e ty...

Komisioni i Venecias: 21,22 janar, vjen delegacioni

Më 22 janar Delegacioni i Komisionit të Venecias do të mbajë një konferencë për shtyp në  Tiranë  për tu larguar më pas për të përgatitur dhe opinionin përfundimtar.  Ky i fundit pritet të dorëzohet ...