Kosova miraton rezolutën për mbrojtjen e UÇK-së

Kuvendi i Kosovës miratoi rezolutën për mbrojtjen e vlerave të luftës së UÇK­së. Rezoluta parashikon miratimin e Ligjin për mbrojtjen e vlerave të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës dhe luftës së saj për...

Kosovë, shtetëzohet miniera e Trepçës

Kuvendi i Kosovës miratoi në orët e para të ditës së shtunë ligjin për shtetëzimin e minierës së Trepçës. Ligji bën aksionerë të Trepcës qeverinë e Kosovës në masën 80% dhe punëtorët me 20%. Pas disk...

Kosovë, Kuvendi voton sot projektligjin për Trepçën

Kuvendi i Kosovës do të votojë në seancën e sotme parlamentare për projektligjin për shtetëzimin e minierës së Trepçës. Seanca do të nisë në orën 15:00 dhe projektligji pritet të marrë shumicën e vot...

Kuvendi, sot votohet për referendumin për mbetjet

Në seancën e së enjtes, 6 tetor, Kuvendi i Shqipërisë do të votojë edhe për referendumin për ligjin për importin e mbetjeve. Konferenca e Kryetarëve e mbajtur paraditen e sotme pranoi kërkesën e Part...