Reshje dëbore edhe në Sarandë

Saranda përjetoi dëborën e parë pas 32 vitesh. Mëngjesin e se martës qyteti u zgjua i mbuluar nga një shtresë dëbore, një fenomen i rrallë për banorët. Për herë të fundit Saranda ka përjetuar reshje ...

Dëbora dhe ngricat përfshijnë gjithë territorin

Reshjet e dëborës kanë mbuluar shumicën e territorit të vendit përfshirë zonat bregdetare. Qytetet e Durrësit dhe Kavajës, por edhe Tirana gjatë natës janë përfshirë nga reshjet e dëborës për herë të...

Nis dëbora, situata në akset rrugore kombëtare

Temperaturat e ulëta kanë sjellë reshje dëbore kryesisht në rajonin verior dhe juglindor, por edhe në zona të tjera. Kukësi dhe zonat përreth janë përfshirë nga reshje të dendura dëborë, trashësia e ...