Vendimi: Procesi mësimor fillon në 16 janar

Të gjitha institucionet e arsimit parauniversitar dhe universitar do të qëndrojnë të mbylllura deri në datën 14 janar. Ministria e Shëndetësi njoftoi sot vendimin zyrtar për shtyrjen e fillimit të pr...

Kosova bëhet anëtare e Asamblesë Parlamentare të KiE

Kosova është zyrtarisht anëtare e Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Europës. Duke filluar nga janari i vitit 2017 Kosova do të marrë pjesë në seancat e asamblesë parlamentare me një delegacion t...

OSHEE, Vendimi: Rriten pagat për punonjësit e terrenit

Në zbatim të Ligjit të ri të Sektorit të Energjisë Elektrike, në mbledhjen e fundit të Këshillit të Ministrave u miratua vendimi “Për miratimin e trajtimit financiar të personave përgjegjës për menax...