Kushtetuesja lë në fuqi pezullimin e Vettingut

Gjykata Kushtetuese rrëzoi të martën kërkesën e Kuvendit për heqjen e pezullimit të ligjit të Vettingut, duke lënë në fuqi vendimin e saj të mëparshëm. Pasi dëgjoi argumentet “pro” dhe “kundër” të pa...

Amnistia, Manjani: Duhet një zgjidhje më eficente

Ministri i Drejtësisë, Ylli Manjani, shpreh dyshimet e tij për efikasitetin e amnistisë. Sipas tij amnistia nuk është një zgjidhje afatgjatë, prandaj duhet ndryshuar mënyra e ndjekjes penale në tërës...